project Samenwerking voor retailers

Contentmarkt en Multiply starten samenwerking voor retailers

Goed nieuws uit de wereld van retailmarketing! Wij slaan de handen ineen met Multiply, hét marketingbureau dat gespecialiseerd is in retail. Door samen te werken, willen we retailers voorzien van top-notch visuele en tekstuele content in combinatie met de inzet van online marketingstrategieën. Door onze betaalbare creatieve content en de datagedreven expertise van Multiply kunnen we retailers helpen groeien en bloeien in de digitale wereld! ⚡

Wij zijn een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf met een team van marketing professionals. Gespecialiseerd in het vertalen van de merkidentiteit in visuele en tekstuele content. Creatieve ontzorging; van brand- en productshoots tot social media beheer en van graphic design tot e-mailmarketing. We bieden snelle, relevante én betaalbare content aan retailers.

Multiply, aan de andere kant, heeft zijn sporen verdiend in de retailmarkt met effectieve datagedreven omnichannel marketingstrategieën die brands helpen groeien. Met een ambitieus team van consultants zorgt Multiply iedere dag weer voor de beste online vindbaarheid en zichtbaarheid van retailers!

Door samen te werken willen wij retailers voorzien van top-notch visuele en tekstuele content in combinatie met de inzet van de beste marketingstrategieën. Hierdoor zal de retailer zich optimaal onderscheiden in de competitieve wereld van digitale marketing.

Carmen Liebrecht, Content Projectmanager bij Contentmarkt, is enthousiast over deze samenwerking: “Samen met Multiply kunnen we retailers helpen hun doelen te behalen met onze betaalbaar creatieve content en de expertise van Multiply op het gebied van datagedreven inzet van marketingkanalen.”

En Lennart Koetsier, eigenaar van Multiply, voegt toe: “We zien een grote toegevoegde waarde in het bundelen van onze krachten met Contentmarkt om retailers zo niet alleen te voorzien van de beste marketingstrategieën die er zijn, maar ook van onderscheidende en betaalbare contentoplossingen.”

Deze samenwerking staat in de startblokken en beide teams kijken ernaar uit om retailers te helpen groeien en bloeien in de digitale wereld.

Wil je meer informatie over Multiply? Bezoek https://multiply.nl/

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met je in contact!

06 12 80 56 67
yaell@contentmarkt.nl